fuck you right back

Precis hemkommen från jobb på c-bar. Fett trevlig kväll med gött folk. Drog till twin en snabbis och hade planerat att hänga med på efterfest i vanlig ordning, men precis innan vi skulle hoppa in i taxin vände jag på klacken. Glad är jag för det nu. Jobbar imorgon och han bor åta helvete långt bort så det hade varit ett projekt att gå upp, åka hem, byta om och cykla till jobbet.

Jag är fett glad, så det är inget "jag är förbannad-snack" nu men jag är så sjukt besviken. Kanske mitt fel. Kanske inte. Det sistnämnda känns mest relevant. Okej, ÄR. Här ska det fan inte ställas upp, inte till något pris! Kryp.

Yeye, återkommer. TJA!


goet

Grymt skön dag. Sov till 13, eller egentligen vaknade jag vid 11 men min dröm var så spännande så jag tvingade mig själv att somna om, haha. Åkte till mammi för käk och därefter ett kort arbetspass.


Kvällen spenderade jag med get-angie.

I söndags var vi på Harry Potter, SOM JAG HAR LÄNGTAT till andra delen! Ihh.


Det är så lätt när det är rätt

Klockan är fett mycket och jag borde sova. Kom precis hem, haft en grymt mysig kväll.. som alltid med Han. Orkar inte skriva mer, haha. Fett onödigt inlägg. Återkommer imorgon! CAO


JAMENTACKSOMFAN

ÅHHHHH jag är så suur nu!! FUUCK YOU, YOU AND YOU.


best thing i never had




sunshine

Började kvällen på twin med Angelica och Maria innan jag gick till Centrum för att jobba. Hade fett dåligt med folk så jag smet tillbaka till twin vid 1. Slutade kvällen med en soft efterfest. Fett bra. Mår sådär idag. Men vad gör det om hundra år?


Angelica & Maria på twin


C-djuret

Precis när jag skulle lägga mig och sova igår så hör Han av sig. Det blev alltså ännu en sen kväll och tidig uppgång (jobb hela dagen). Men jag är ju inte den som är den.

Nu är jag död. Är sugen på att gå ut, men jag är inget för världen ikväll. Har tillbringat lite tid med att måla naglarna i djuriskt mönster, första gången jag testar denna varianten, men jag gillart. Tycker inte bilden är rättvis så ska försöka att komma ihåg att ta en bättre bild på dom imorgon.



fett ändå

Fett mysig kväll/natt igår. Iiih. Idag har jag jobbat ett kort pass och därefter träffades jag och pillan för en fika. En fika som blev 4 timmar lång. Jisses. Var helt utmattad när vi skildes åt. Förhoppningsvis ses vi snart igen, och inte om några månader!

Ganska död idag. Kom hem fett sent inatt och gick upp tidigt. Blir nog sängen, vädret suger ju ändå! Hörs imorgon, ciao.


Hard work



Jobbat som en jude från 10-16, sen slappade vi resten av arbetsdagen. Angelica var förbi hos mig på jobbet ett bra tag, vi hade en del information att byta.. sånt man inte tar på telefon liksom! Hoho.

Nu ska jag sova, det skiter jag i. Imorgon blir det en heldag på jobbet igen och fett mycket mys på kvällen. Kan ju inte annat än att se fram emot morgondagen. TJAAAAAAAAAAAAAAARÅ.

Bara för att.

succé. japp.


AWE-FUCKING-SOME!

Min lördag var kaos! Sov MAX 40 min innan jag skulle upp och fixa utväxten hos frisören. Trött och sliten fick jag skynda för att hinna i tid till jobbet (skokanonen) och öppna butiken. Jobbade och mådde inte som en gud. Åkte hem och sov någon välförtjänt timme innan jag skulle vidare till nästa jobb (centrum). Sjuuuukt mycket folk och ett jävla drag resulterade i att jag var ganska slut vid 01.30, då jag stämplade ut för kvällen. Begav mig en sväng till twin och mina damer där jag träffade en killkompis som drog med mig på efterfest. VILKENJÄVLAEFTERFEST! 10 av 10.

Idag har jag blivit lite friskare men desto tröttare. Har spenderat dagen med folk, grill och film.

Nu ligger jag i min säng, glad och redo för att stänga igen ögonlocken. Jag tror att morgondagen kommer bli lite utav en succé, men vad vet jag;)

LAAAAAAAAAATER!


Mitt emellan 2 jobb.

Nu har jag slutfört mitt jobb på 8 glas och är en sväng hemma innan jag ska vidare till Centrum bar. Fick ett ganska nice erbjudande ikväll, suger ju röv att jag jobbar! BUHU. Snart plingar Daniel på min dörr, ååå vad jag ska krama honom!


                 Tacka gudarna för RedBull

Jag är nästan där!

Precis innan jag och Danijel gjorde slut och jag flyttade ut, (vilket nu är 2 månader sen), vägde jag som mest runt 61 kg. Så mycket har jag aldrig någonsin vägt.

Idag när jag ställde mig på vågen visade den 53,3 kg, vilket innebär att jag har gått ner 8 kg! På 2 månader! Snacka om att jag är nöjd. Mitt mål är att väga 50, så jag har lite kvar..

Jag är så glad, kände att jag ville dela med mig. Allt går om man bara vill..


Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka

God morgon! Gick upp för en halvtimma sen, tvingade mig själv att sova länge då jag ska jobba 16-02.30 idag. Först blir det AW på 8 glas och därefter fortsätter jag på centrum. Morgondagen kommer bli ett helvete, men det tar jag inte nu.

Idag kommer även min älskade Daniel (NEJ, inte mitt ex) till jönköping. Vi är sådana som alltid vet vart vi har varandra, trots att vi inte ses alls ofta. That's Love.

Jag vet att jag bör ändra min header men jag avvaktar för att se om det är värt, då mitt bloggande är fett ostabilt.

Fuck off.

Från att gå till att vara nöjd med livet igår till att få ett sms ikväll som gör en så förbannad och tom är inte varje dag. Vet inte ens vad jag ska skriva utan att det blir för personligt, så lika bra jag lägger ner kanske.
Men tacka gudarna för att Angelica finns, min ängel, min kvinna. Henne vill jag föralltid ha i mitt liv.


          Jag klarar mig utan ER, för det har jag gjort hittills.


Du släckte alla ljusen den natten

Vilken kväll. Blev inte alls som planerat men lika glad för det är jag. Har varvat med att ligga i soffan med filtar, kuddar, tända ljus, ljuvlig musik och sitta på fönsterkarmen, puffa på en cigarret och titta ut på tomma gator. Men mina tankar har varit mittpunken för denna underbara kväll. Jag är kär i livet, ingen speciell anledning, bara sådär.

Imorgon väntas det jobb och förhoppningsvis lite mys. Juste! Jag ska knäppa lite bilder på min nya lya mig. Påminnelse till mig själv!

Lite bilder från midsommarhelgen i Karlsborg.


 

RSS 2.0