party is it!

utgången igår var otroligt lyckad! ikväll kör vi en repris ;) det blir en liten förfest hos mig och sedan krogen. lägger upp bilder från gårdagen och från ikväll imorgon!

byeee, x.



Lite mer nostalgi... ♥♥♥♥♥♥
 x.

filmen!

filmen var helt underbar. våran klass genom våra resor under hela högstadiet! här kommer lite bilder..

 
Vivvi. Mycket minnen i filmen, vila i frid, ♥ x.


nostalgi

nostalgi på hög nivå. jag rensar mina lådor och hittar mycket ting som berör mig djupt in i hjärtat! ni ska få ta del av några saker lite senare.. nu kollar jag på en film från när vi gick i 9an, jag blir heeelt tårögd! hörs snart igen, x.


snabbt inlägg

nu har jag flyttat över ALLT från min stationära dator till min nya bärbara. har även skrivit ut alla viktiga papper till resan! känns skönt att ha det under kontroll nu.

snart ska jag fixa frillan, vet inte om jag ska klippa det kortare och färga utväxten (?) eller om jag bara ska klippa lite. var inte längesen jag färgade det, men mitt hår växer som ogräs! får se vad frisören säger.
ikväll blir det ausgång, det kommer nog bli en grym sådan =D hörs senare, x.

nässpray är farligt!

ikväll fanns det tre olika planer för mig, men det blir tyvärr ingen av dom.. känner att jag behöver vila, så jag ligger i min säng nu.

är det någon som är/har varit beroende av nässpray? det har hänt mig 2 gånger tidigare och det är riktigt jobbigt! just nu är jag inne på min 3dje gång, jag kan inte sluta! såhär ser mitt nässprayschema ut: innan jag lägger mig, mitt i natten, när jag vaknar, två gånger på dagen. och så fortsätter det. nu behöver jag verkligen ta några sprut i näsan, men min andra dosa (för denna perioden) är slut, PANIK! tog sista sprutet på jobbet. kan inte andas. jag måste ha nässpray! jag vill inte vara beroende men hur ska jag sluta?! jag kan ju inte låta bli att ta nässpray när jag inte kan andas?! förra gången köpte mamma "saltlösning" som är ett alternativ till nässpray, men det fungerade inte. jag behöver råd!
 x.

mysfaktorn är hög

när jag skriver min första rad så visar klockan 00.01 på min dator.. vilket innebär att det är 5 dagar kvar! vad sjukt. jag kan inte riktigt fatta att jag ska iväg om 5 dagar!

jag har iallafall haft en riktigt mysig kväll med emelie. vi var även förbi tina, håkan & elliot som bor grannar med emelie (hur smidigt som helst!).. lille elliot är bara 4 månader, hur söt som helst! så det var varit mycket av det goda ikväll, trevligt sällskap, mysig bebis, tända ljus, film, lösgodis och mysiga katter :D

nu måste jag sussa, ska jobba imorgon igen. hoppas att spänningarna i nacken och huvudet har lagt sig, annars kommer jag aldrig orka jobba mitt långa pass! bye, x.

emelie, film, godis. nice

nu ska jag till emelie och kolla på film samt ÄTA GODIS! japp. herrå, x.

mysiskvällis


myskväll. jag vill ha lösgodis! orkar dock inte åka bort till hemmakväll..
x.


check!



Växlat pengar (för buss- & taxiresan), check!
Favvo-maskaran, check!
Linser samt tillbehör, check!
 x.


bellis!

hemma från jobbet nu, varit en ganska pissig dag faktiskt.. har haft sjukligt ont i ryggen, nacken och huvudet så massage är ett måste innan jag åker! 6 dagar kvar...

fick svar från laura med, alltid lika roligt.. nästan iaf. nu skrev hon att varken hon eller stuart kommer vara hemma när jag anländer hem till dom (tar flyg, sen buss och därefter taxi), utan att bara 7åringen och deras nuvarande au pair kommer ta emot mig! det suger lite. 

nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka ner till stan och köpa linser, växla pengar m.m. hörs sen!
bellan fyller år idag med, så masssa grattis till henne! i love you♥
 x.

jag&silvia

sitter i personalrummet på jobbet nu, var hos tandläkaren tidigare idag och nu väntar jag på att klockan ska bli 12 (börjar jobba då!).

Jag och Silvia:

hej, x.

iggy-pop


Ha en bra kväll, tjingeling! x.

london is here

igår när jag skrev ett inlägg (långt som fan, såklart) så gick det varken att publicera eller att spara! då var jag inte alldeles för glad ska jag säga er!

idag är det 1 vecka kvar till london! 7 dagar!! HELT SJUKT! EN VECKA!! nyss var det 3 veckor.. vad hände?! jag har så sjukt mycket att göra de sista dagarna nu, vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt, men det löser sig alltid. det är mycket london i min vardag nu, tankarna cirkulerar kring det hela tiden och folk ställer dagligen frågor angående resan. jag har skrivit 4 olika to-do-listor nu, haha, skönt att slippa ha ALLT i huvudet. jag börjar bli ganska nervös nu men samtidigt så ser jag verkligen fram emot det (såklart!).

igår så hade jag bellan en skypedate och vi bokade även flyg hem till jul, skönt att ha det gjort! vi väntar dock med att boka resan tillbaka till london med tanke på att vi ännu inte vet vart vi ska fira nyår. D ringde igår med och jag blev superglad! Snart ska vi äntligen få ses igen!

måste slänga iväg ett mail till laura (värdmamman) nu, x.


home for christmas

Tanken var den att jag och isabelle skulle tillsammans ikväll boka flyg & buss hem till jul (vi kommer hem den 23 december).. men hennes internet ville inte ställa upp, så vi väntar tills imorgon. Nu blir det sova, x.

när två blir tre


Katrin och Bingo ska äntligen få barn! Dom har kanske inte varit tillsammans speciellt länge, men det känns som att det är dags ändå? Jag som är en bloggaholic, läser såklart hennes blogg och jag älskar den! Det är komiskt att människor blir så upprörda av det hon skriver, dom ser verkligen inte det ironiska bakom alla ord och meningar! Jag tycker att hennes karaktär är grym! x.


this is my weekend

jag har varit riktigt värdelös på att uppdatera bloggen under helgen, drar en kortfattad variant av de senaste dagarna.

torsdag.
det blev o'learys istället för harrys. jag, melinda, fidde, ebe, davve, calle och wille.
summerar kvällen: helt galen, sjukt rolig!!



fredag.
jobbjobbjobb och sedan utgång med sanna, wille och calle.
summerar kvällen: nice!!


lördag.
jobb och beslutsångest. kunde inte bestämma mig om jag skulle ut eller inte. men jag klädde på mig, började sminka mig och i sista sekund ändrade jag mig.. kröp ner i sängen och njöt istället!

söndag.
jobbis och degis at home. snart ska jag sova, x.


orangea strumpor

Nu är jag hemma en snabbis, fidde och ebis kommer och hämtar mig strax, blir harrys (trots den hemska servicen) och hockey ikväll igen. Dagen har jag tillbringat på a6 tillsammans med wille där sökandet efter orangea (en viss nyans) strumpor gick av stapeln. Tror ni vi fann dom? Vem tror ni hittade dom? JA! på båda. höhöhöhö.

gotta go, x.


w

flåt.

new record

Dagens bekännelse; 3h har blivit 7½h.. haha, inte okej. Nu ska jag sova, bättre sent än aldrig. Ses, x.

Rihanna - Russian Roulette

Den första singeln från Rihannas nya album har precis släppts. Låten heter "Russian Roulette" och är skriven av rapparen Ne-Yo. Albumet heter "Rated R" och släpps den 23 november och enligt Ne-Yo så är det ett vasst album med mycket attityd. Lyssna på Rihannas singel nedan. Hiss eller miss?
 x.

lill-lördag

har haft en riktigt skön dag, jobbade 4 timmar och sen har jag legat i min säng och pratat på skype & telefon med wille i nästan 3 timmar! haha, kul snubbe det där! ikväll ville lite vänner gå ut och slå klackarna i taket, men jag stannar hemma.. tänkte ha lite me-time snart. Bada, göra benen fina, peela kropp & ansikte, måla naglar, noppra ögonbryn, smörja in kroppen med kokos-lotion osv. Tur att jag är ledig imorgon! Later, x.

3-2

japp, djurgården vann med 3-2, surt sa räven. vi var som sagt på harrys och kikade, jag och grabbarna. riktigt dålig service, haha helt sjukt. vi hade en inkompetent och otrevlig servitris som tog 30 minuter på sig att hämta öl? byta jobb är att tänka på.....
x.

hockey

spenderat ett par timmar på stan och nu är jag hemma en sväng, ska strax ner till harrys och kika på hockeyn! yey. x.


flickan som lekte med elden

Igår blev det jobb och sen bio. Jag och Aaron gick på "flickan som lekte med elden", det var asbra tyckte vi. Man insåg i slutet att det kommer en till uppföljare, vilket jag ser fram emot :)

Är ledig från jobbet idag, väldigt skönt. måste ta mig in till stan och prata lite med min optiker. jag måste ju köpa linser för ca. 1 år, men där vill dom gärna att man går på undersökning 1gång per år, och jag gjorde min förra halvåret.. vilket innebär att jag inte kan gå på nästa då jag är i london. Aja, vi får se vad stollarna säger.. Idag är det förövrigt exakt 2 veckor kvar till avfärd. SHIT! Jag vill börja packa lite smått, men antar att det är lite för tidigt, haha.


Later, x.


pics

Lite bilder från gårdagen;

 
haha, x.


världens snyggaste blåsa!

Hur snygg är inte Balmain-klänningen?!?!!!
 x.


i'm still lovin' you,

jag ligger i min säng och underhåller mig med youtube, facebook och msn. riktigt skönt när datorn värmer magen en sånhär kall höstdag! höhö. (jag kollar mot fönstret nu och inser att det är lite öppet, haha, inte konstigt att jag fryser!) just nu lyssnar jag på denna, tänker på pillan när jag hör den;

 x.

sund it is

Gårdagen spenderade jag hemma hos pillan & benny, därav ingen uppdatering. Dom bor numera tillsammans i "lilla huset" i sund, mitt i bushen! Badtunnan var på plats och det trillade konstigt nog in folk hela kvällen. Men kul hade vi! Bilderna hamnade på carros kamera, så jag slänger in dom senare. Själv tog jag några med mobilen innan vi satte igång, så jag bjuder på dom sålänge. Cheers!
 x.


äntligen!

Såhär tycker jag om "idolerna":

Calle - ett mysterium. hur lyckas han hålla sig kvar?! nästa ut, tack!
Camilla - tack och lov, äntligen! klarar inte av människan,
Reza - vilken stjärna! hon borde få fler röster!!!
Mariette - hon är ju grym, men hon lyser inte.
Eddie - snygg och han var dessutom bra idag! dock första gången.. tyvärr.
Tove - i'm in love. synd att hon inte levererade ikväll,
Nicklas - han ryker väl också snart..
Rabih - grym ikväll! underbara ögon! men han kan också pysa snart.
Erika - booring.
Erik - så ja!

Vad tycker du? x.

hundtricket eller barntricket?

IGÅR.
Efter jobbet igår blev det en fika med elli och angie, en väldigt intressant och trevlig sådan ;) Snäll som jag är åkte jag och hämtade systeryster senare för att köra henne till kåren och därefter fortsätte jag min tripp vidare till ebis där familjen återigen tillbringade en kväll! I familjen ingår erben, serben (ÄLSKAR att det rimmar!) och vilden, såklart.


IDAG.
Idag har jag jobbat igen och känner mig ganska seg såhär på kvällskvisten, så det blir förmodligen en väldigt stillsam kväll för min del. Har träffat SÅ mycket konstigt folk idag, allt från en tjej som bokstavligt SKREK (på stockholmska) när hon pratade om någon danne och hans tro om att han var snygg, det krävdes en hel del för att överrösta och fånga hennes uppmärksamhet, till äckliga gubbar som har tagit hundtricket ett steg längre = barntricket! japp, dom raggar med hjälp av sina barn. man slutar aldrig förvånas..

Jag är sugen på godis, ingen som är villig att åka och köpa lite gottigott till mig? plz?
x.

tre timmar är inga timmar

Det finns en negativ sak med min mor, och det är sättet hon väcker mig på! -Öppnar dörren fort som fan. säger: "Ivana, gå upp!" Stänger dörren lika snabbt igen.- Och såhär är det VARJE dag typ. Jag hatar det, jag är ledsen mammi. Jag hatar att bli väckt överhuvudtaget.

Jag ska åka upp och jobba i 3 timmar snart. jättekonstigt. har aldrig jobbat 14-17 innan. känns onödigt. men idag är jag glad (ehm, ovanligt?). tänk att ett litet sms från en omtyckt person kan göra hela ens dag bra.


x.

telefonsamtal från syster

ett utdrag av samtalet med min syster;

- Kommer du ihåg när jag tvingade med dig på toaletten, när jag skulle bajsa?
- Eeh, VA?
- jag sa att ja skulle på toa för att kissa och undrade ifall du kunde hänga med..
- JO! JA! HAHAHA. jag kommer ihåg!

hon lurade mig, alltid. hon ville bara ha sällskap under tiden hon sket.
förstår ni hur mycket skit jag har fått stå ut med genom mina år som lillsyrra? x.

desperate housewives

Är det bara jag som blir helt till mig när man kommer på/får reda på att det är desperate housewives på tvn? jag blir verkligen som ett litet barn i en leksaksaffär! Jag vill inte ladda ner avsnitten och kolla i förväg heller, för då försvinner automatiskt den härliga känslan man får precis innan ett avsnitt! Om 25 min börjar det, vad ska man bunkra upp med ikväll tro? gurka och dipp lockar..


x.

496 hours left

Idag är det exakt 21 dagar kvar tills jag åker. 3 veckor. 496 timmar kvar (nästan exakt)! GAALET. Jag är inte alls nervös än, bara excited! Antar att nervositeten smyger sig på om några dagar..

I helgen, på krogen, mötte jag många bekanta som blev förvånade över att jag där, dom trodde jag var i london (pga bloggen). Haha. Jag skulle egentligen inte startat upp "longon-bloggen" förrän någon dag innan avfärd, men en natt då jag låg sömn- och rastlös kunde jag inte hålla fingrarna i styr. SÅ, jag är kvar i jönköping i yttligare 3 veckor!

Nu har mammi inhandlat vakuumpåsar till mig, hur bra som helst!


x.


tennis it is

Jag kom nyss hem från en trevlig dag i tennishallen med pojkarna!
Dåliga mobilbilder:


x.

världens tröttaste?

Helt utmattad efter jobbet igår somnade jag, hör och häpna, klockan 21! Första gången på vääldigt länge som jag lägger mig så tidigt. Idag vaknade jag, eller rättare sagt, mamma väcker mig vid 13.30! Helt sjukt.
Nu har jag duschat osv, ska stoppa i mig mat och sedan möta upp elli för en runda på stan. Ses. x.

leopard

Leopardmönstrat är läckert! Men Paris Hilton överdoserar..


Jag skulle mer än gärna vilja ha Kate Moss kappa!
x.

LeAnn Rimes vs. Stephanie Pratt

Vem bär blåsan bäst, LeAnn Rimes eller Stephanie Pratt?
Jag väljer Stephanie Pratt!


x.

ivanus & nisse <3

Igår var det full rulle kanelbulle! Efter jobbet skyndade jag mig hem för att fräscha till mig för att jag, mor, plastispappis, syster och pontus skulle ut och äta libanesiskt.. det var riktigt gott! Väl hemma skyndade jag mig än en gång för att sedan möta upp sanna och åka på förfest. Alla åkte in till stan ganska tidigt, vilket passade oss utmärkt då vi skulle få bubbel klockan 11 på centrum! Ja, kvällen var fin!



Idag har jag återigen jobbat, mindre kul. Mina 5 timmar kändes som 50 timmar. Ska bli gött att vara ledig imorgon =) x.


hard work work

nu sticker jag till jobbet, woho! x.

rihanna loves chanel

Chanel hade sin modevisning i Paris för 2 dagar sen och Rihanna som var klädd i chanel fick sitta på första parkett. Hon har ett handsmycke från chanel som är specialtillverkat för henne! Vad tycks?


x.

Louis Vuitton

Igår hade Louis Vuitton sin vår/sommar-visning under modeveckan i Paris!


x.

rosenlund byts ut mot torpa!

Vi har köpt en ny lägenhet!! Så när jag jag kommer hem till jul, så kommer jag åka till torpa, inte rosenlund. Wii!

Den här dagen började väldigt bra, så jag är på strååålande humör trots att jag är lite trött! Dagens planer? Finns inga! Jag tänker bara gotta mig här hemma under täcket och framför tv'n. Sällskapet för kvällen är top notch.. *trumvirvel* .. en stor godispåse! tänkte även passa på att planera lite inför london. Ååh, jag längtar så!!!! Jag skulle helst vilja åka nu nu nu. Later,  x.

home sweet home

Idag var det inte alls roligt att jobba! Är jättetrött och har ont i kroppen. Ikväll var det planerad förfest och sen klubb caj, men jag orkar inte, så det blir hemmakväll för min del. Kanske ska iväg och hälsa på lite folk, rastlös som jag är!

Nu ska jag iaf göra något gott att äta och slurpa i mig lite äcklig hostmedicin! x.

utgång

Det blev en liten utgång igår. Förfest hos ebe och sen blev det röj på centrum. Jag hade kul, jävligt kul!

x.


McQueen

McQueen nya kollektion är breathtaking! se och njut.



x.

stay-ups!

idag har jag camat och pratat med ena tjejen i london, bethany, på msn i någon timme. jag tror att vi kommer komma väldigt bra överens! snart kommer mamman och den andra tjejen hem, så då är det deras tur att prata med mig, haha. 24 days left..

ikväll ska jag hälsa på två sköningar! sms-konversation:
L - "Vad ska du ha på dig ikväll?"
Jag - "Haha ingen aning! Vadå då?"
L - "Chrille vill att du har stay ups..."

x.

my bad

Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera både igår och idag, men det finns självklart en anledning till det. Igår fyllde mammi år, så jag och systeryster hade en del att göra. Vi handlade massa presenter och mat, för sen var det födelsedagsmiddag hemma hos syster & pontus. Det var väldigt lyckat! Klockan 21.00 bänkade vi oss framför desperate housewives med tårta, lyx. Därefter åkte jag och hälsade på timpa, och avslutade såklart kvällen/natten med ebis och lidis. Lite bilder från gårdagen:


x.

budgivning pågår

budgivning pågår..
håll tummarna för oss!

x.

me right now

nu ska jag gå och lägga mig, bättre sent än aldrig ;) ledig imorgon med.


me right now.
i'm high on life!
x.

lårhöga stövlar vs one shoulder

Trenden med lårhöga stövlar har verkligen blivit stor. Jag tycker dock inte att det är speciellt snyggt! Om jag någongång (troligtvis inte) kommer att köpa ett par så ska dom iallafall se ut som dom längst upp till höger!

 

Däremot älskar jag one-shoulder-trenden! Jag körde på den i lördags i en lilafärgad tunika från serbien..


x.


när fantasin flödar..


Hahahaa! vilken fantasi..


bloggaholic

Jag vet att jag inte är den enda som är beroende av att läsa bloggar! Dom jag följer slaviskt har jag som bokmärken. Nu räknade jag dom och det blev 21!! (Det är endast 4 av bloggarna som tillhör någon jag känner) Det är väl mycket? Eller läser ni fler?

x.



sisters

Jag invigde mina kängor idag!



Jag och plastispappis hämtade upp syster och hennes pojkvän.
Tur att vi inte var likadant klädda......................................... x.

måndag

Åh vad skönt det var att få sova ut! Nu måste jag dock ta tag i mitt liv..

dagens planer;
visning
svara på mail
planera, skriva listor
laga min väska
köpa present till mammi
lämna tillbaka film


Jag bjuder på en nyduschad ivana. x

MAMMI

Kvällen tillbringades framför tv'n med ebis och lidis, det är så skönt att veta att man är ledig imorgon! Måndagar är helt klart den skönaste dagen att vara ledig på..

Igår insåg jag hur många saker och personer jag kommer sakna. Innan var jag bara orolig för saknaden av mamma, (vilket jag fortfarande är), men igår fick angelica mig att tänka på allt&alla runt omkring också. Men jag har en hel del som kompenserar upp allt det negativa, annars hade jag ju aldrig gjort det här. Redan till jul kommer jag hem under några dagar.. jag och isabelle har dock inte beslutat oss än för om vi ska fira nyår här eller i london. It depens on the d-boys!


Världens bästa mamma, no doubt! (imorgon är det EXAKT två sen bilden togs, mammis birthday)



HAHA, här färgar jag och mammi ögonbrynen (och jag slingar även håret..)


x.

duracellen själv.

Idag har jag jobbat, trodde det skulle vara en riktig pina, men det gick bättre än väntat! Vart får jag min energi ifrån!? Resten av dagen ska jag göra minsta möjliga hade jag tänkt. Lägga mig tidigt kanske är något jag bör pröva! (det är väl tanken som räknas?)


Jag är förövrigt sjukt sugen på att göra en tatuering till! Vet inte vad eller vart, jag vill bara ha en till! Haha. Den jag har nu är jag riiiktigt nöjd med!


x.

harrys&sliver

Gårkvällen började i angelicas systers lägenhet (jag missuppfattade destinationen!), vilket var väldigt trevligt! Därefter begav vi oss bort till harrys/sliver där det var sjukt mycket folk, vi dansade oss igenom timmarna och innan klockan ens hade hunnit bli 02.00 var vi helt slut! Det var en rolig kväll, men bättre än sådär kan vi ;)




x.





tonight is gonna be a good night

Nu har jag duschat och städat undan (såg ut som andra världskriget här nyss), jag ska strax röra mig bort till la casa de lundell, angelica lundell. Där ska jag, angelica och elli börja sjunga på första versen, sen får vi se vart kvällen tar oss, men jag är sugen på sliver. Kameran hänger med ikväll!



Ses i dimman, x.

dagens shopping!

Jag fick med mig en del att fylla garderoben med.
Det blev en väska, topp, t-shirt, stor kofta, tunika, vinterjacka samt vagabonds motsvarighet till dr martens kängor!









Jag älskar dom!


Orkade inte ta kort på allt, men här är lite av väskan och koftan.
x.

BOKAT!

Nu är mitt flyg bokat!! den 3 november, 09.40 är det dags!
LONDON BABY!

x.

myskväll med grabbar

Kvällen började med idol-tittande med ebe och fidde, självklart med chirre och dirre (chips och dipp för tröga)! Tove är förövrigt sjuuuukt vacker, jag hatar henne samtidigt som är jag kär i henne. Efter idol mötte vi upp ebes boyfriends och tog en fika på coffeehouse by george.

Jag såg ut såhär.


Imorgon blir det shopping med mor och syster, så nu ska jag krypa till kojs för att ladda batterierna!

(den här bilden är ägnad till dig macke!)


Sov gott. x

beyoncé clown

Idag jobbade jag trots att jag fortfarande lider av hosta och förkyldning, men det gick bra! Jag kom hem för två timmar sen och jag sitter fortfarande här i mina mc'donaldskläder, not good. Ikväll blir det lugna puckar med ebis och lite folk, så det är väl dags för mig att hoppa in i duschen!


Jag bjuder på detta klippet som min värdmamma skickade till mig:



hahaha, jag dör varje gång. x

ögongodis ..

vackert. x


Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Heey!
Jag har sen 4 år tillbaka varit förälskad i Lars Winnerbäck. Allt började med att jag hängde med på en konsert med några kompisar, då kunde jag 1 låt. Men efter konserten var jag fast. Därefter började jag gå på varje konstert här i Jönköping, en sommar- och en vinterkonsert varje år (undantag detta året, då han endast har en vinterturné). Han släppte sitt nya album "Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen" nyligen, och just nu är det de enda jag lyssnar på! Jag älskar albumet!
(Det bästa av allt är att Isabelle också älskar lasse!)



Vinter 2007. Isabelle & jag ♥.



Sommar 2008. Miss li som förband ♥.


x

Jag, Isabelle och London

Hi!

Här kommer historien om hur det kommer sig att jag ska till london;

En av mina absolut bästa kompisar, Isabelle, flyttade till London för 2 veckor sen ungefär. Hon har tidigare bott på Island of Man med sin pojkvän men hon kände att det var för litet där. Hon fick snabbt tag i en familj i Mill Hill som hon flyttade till och började jobba som au pair. Kompisar till familjen frågade Isabelle ifall hon hade någon kompis som ville komma till dom, så hon frågade mig (vilket jag är väldigt tacksam över) över msn. Utan att tänka speciellt mycket svarade jag JA och lyckan var total. Vi började redan planera vårt liv i london tillsammans. Mamman i familjen (Laura) kontaktade mig via telefon och mail och vi klickade direkt! Hon och hennes man (Suart) har två flickor på 7 (Nathalya) & 14 år (Bethany). Vi har mailat dagligen och nu är det bestämt att jag flyger från Skavsta den 3 november. Hur sjukt är inte det?!



Deras nuvarande au pair och Nathalya.



Stuart, Bethany, Laura.


Jag kommer jobba ungefär 25 timmar i veckan, och är nästan alltid ledig på kvällar och helger! Min familj och Isabelles fa milj bor 10 min ifrån varandra och våra barn går på samma skola.

Några frågor? x


RSS 2.0